Hrvatskim Zagorjem, 17.04.2010.

Ne znam hoće li ove fotografije dočarati atmosferu na ovom našem izletu, ali vjerujte bilo je lipo. Odmah na početku veliko hvala ljudima koji su nam omogućili da nam i ovaj izlet ostane u sjećanju.

Počnimo redom. Hvala Medi na srdačnom dočeku ove naše male ekspedicije i ukusnim slasticama, hvala Iveku što je izdvojija malo vrimena za nas i družija se s nama. Veliko hvala gos. Borislavu Kušenu što nan je uvalija Iveka. Nadalje veliko hvala djelatnicima Doma za odgoj maloljetnika “Pahinsko” na ukusnom obroku i dočeku što su nam priredili. Hvala domaćim dečkima  što su nam se pridružili u pjesmi i time uveličali slavlje koje smo priredili našim najmlađim članovima, nešto što će im, nadam se ostati u dugom  sjećanju. Hvala našen dragom domaru što nas je počastija.

E da… Nadam se da nam djelatnici muzeja u Trakoščanu neće zamjeriti naše nestašluke.

I ovog puta PD.Belveder je pokazalo da smo mi  koji put i ozbiljno društvo. Prilikom posjeta Pahinskom donirali smo DVD koji će koristiti dečkima u domu, te suvenire našega kraja. Još jednom hvala svima i ne sumnjajte – vidit ćemo se opet.

Robert P.

[scrollGallery id=6]

Podijeli: