Osvrt na 7. pohod “Hajdemo do Vrane”

Zahvala svima koji su bili sudionici našeg, sedmog po redu planinarskog pohoda Hajdemo do Vrane i time uveličali naših 16 godina postojanja. Ove godine pohod je išao stazom posvećenom našem dragom, prerano preminulom prijatelju Mili Vođeri.

Ne možemo, a da ne spomenemo sve koji su popratili ovaj naš događaj i pomogli u organizaciji istog: hvala našem gradu Biogradu, Turističkoj zajednici grada Biograda, Turističkoj zajednici Pakoštane, Hotelskoj kući Ilirija na ukusno pripremljenom obroku, pekari Duo Peka na ukusnim pogačama i doniranom kruhu, kao i Bure d.o.o. na doniranoj hrani. Veliko hvala i našim vilama iz KUD-a Sv. Ante iz Draga, članovima KUD-a iz Vrane, te agenciji “Škver Tours Biograd” na lijepoj nagradi kojom su obradovali naše drage prijatelje iz Markacističke sekcije PD Paklenica – vjerujemo da će provesti lijep dan na moru i uživati u vožnji brodom.

Sav ovaj naš trud je nagrađen vašim prisustvom, prijatelji dragi, a ni dragi Bog nije moga drugačije – podarija nam je lijep dan.

Još ću malo, dugo nisam tipka, a i nisam baš vješt u tome…

Zahvala brojnim društvima: PD Paklenica, PU Vrtolom, PD Babulj, HPD Mosor, PK Split, PD Kličevica, PD Zavižan, DSR Fortuna, PD Dubovac…hvala vam na nasmijanim licima i dobroj vibri. Također, veliko hvala SPV Zadar na izvrsnom vođenju i HGSS-u na podršci i osiguranju pohoda!

 

Veliko fala mojoj klapi, mojim dragim Belvedercima – NAJJAČI STE!

Moje isprike ako san nekog izostavija i nisam ga spomenija, nemojte mi zamjeriti, još sam pod dojmom predivnog dana provedenog sa vama.

                                                                                                                                                                                                                Vaš Prezidente

 

Fotogalerije pogledajte na našim facebook i instagram stranicama

Podijeli: