Izlet na Kornate – Subota 5. lipnja 2021.

PD Belvedere organizira izlet na Kornate, izlet će se održati u subotu 5. lipnja.

Vodič: Robert Pejić
Informacije i prijave: 098 742 983
Prijave: zaključno 7 dana prije datuma održavanja izleta
Kotizacija: na upit

Dinamički plan izleta:
08:00 – polazak na Kornat (iz Biograda n/m)
11:00 – dolazak na Kornat
11:30 – polazak prema vrh Metlina
12:30 – izlazak na vrh
14:30 – dolazak na Spomen područje
15:00 – polazak prema uvali Šipnata
15:40 – dolazak na Proversu (objed)
17:30 – povratak prema Biogradu
19:00 – dolazak u Biograd, nastavak druženja

 

POSEBNE NAPOMENE VEZANE UZ COVID-19 PANDEMIJU:

Svaki izletnik dužan je prije dolaska na mjesto okupljanja izmjeriti tjelesnu temperaturu, te ista mora biti niža niža od 37 C, iako ne i pre niska.

Prijevoz mora biti individualan i u potpuno vlastitom aranžmanu, a vodiči neće preuzimati odgovornost za organizaciju prijevoza i/ili broj i smještaj sudionika po automobilima. Obavezno je pridržavanje svim ostalim propisanim mjerama vezanim za pandemiju, a koje važe na dan izleta

Izletnici su obavezni biti članovima HPS-a, što znači da moraju biti članovi neke osnovne planinarske udruge (planinarsko društvo ili klub) koja je registrirana pri HPS-u, te moraju imati podmirenu članarinu za tekuću godinu.

Prijavom na izlet svaki pojedinac (roditelji i za djecu) potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupaju na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča, te se otklanja svaka odgovornost organizatora i/ili vodiča od, eventualnih, bilo kakvih neželjenih posljedica.

Zabranjeno je uznemiravanje životinja, branje cvijeća i drugih biljaka, te bacanje otpada po okolišu.

Vodič u svakom trenutku ima pravo izmjene programa, satnice i vremena održavanja izleta.

Prijava na izlet također je i privola za prikupljanje i korištenje osobnih podataka, fotografija i video zapisa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR), koji mogu biti korišteni za objavljivanje u elektroničkim i tiskanim medijima u cilju promocija planinarstva i aktivnosti SPV Zadar i PD Paklenica.

Izvor: PD Paklenica

Podijeli: