Poziv na proslavu Dana PD-a Sv. Jure Solin

Sastanak zainteresiranih za ovaj izlet održat će se u četvrtak, 27. listopada u 19:00 u Glavnom stožeru PD Belveder (Kamp Sv. Dominik).

Najavu pohoda prenosimo u cijelosti:


Dragi planinari,

pozivamo vas da zajedno s nama proslavite naš 6. rođendan kojeg obilježavamo u nedjelju, 29. listopada 2017.g.

U nastavku je dinamički plan izleta:

  • 07:30h (novo računanje vremena, nemojte previše uraniti) – okupljanje na Voljaku u Rupotini odakle će autobus prebaciti izletnike u Klis.
  • 08:30h –
    Grupa A: Polazak s Megdana preko Markezine grede, grebenom Markezine i Bobanove grede preko Privije dalje prema vrhu sveti Jure.
    Grupa B: Za one u malo lošijoj kondiciji biti će organizirana i lakša tura koja će prolaziti podnožjem Bobanove i Markezine grede.
  • 12:00h – Na vrh sv. Juru planiran je dolazak oko podne, pred crkvicom će prema tradiciji biti služena sveta misa, a nakon mise na rasporedu je planinarski ručak, druženje i povratak niz padine Kozjaka prema Voljaku u popodnevnim satima. Svi koji žele doprinjeti planinarskom ručku kakvim desertom su dobrodošli!

Informacije: Manda Podrug (098 678 566)

NAPOMENE:
Prisutni na izletu sudjeluju na vlastitu odgovornost te su dužni pridržavati se uputa vodiča. Preporuka je obući se slojevito i prikladno vremenskim uvjetima.

Solinski planinari na izlet pozivaju i svoje članove i planinare iz drugih Društava, ali i sve rekreativce, ljubitelje prirode kao i sve ljude dobre volje kojima nedostaje samo onaj jedan mali poticaj da krenu u planinarenje.

VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!

Podijeli: