Svi na produžnu!

PD Belveder poziva članove svih planinarskih škola , sekcija, podsekcija dobre volje, koji guštaju u prirodi, dobroj svirci & spizi, da nam se pridruže na produžnoj nastavi 30.05.2015!

Produžit ćemo druženje svih, a predmeti iz kojih se polažu ispiti su sljedeći: trosatna šetnja po novoj stazi u Vrani, zatim ispijanje rakije u prostorijama PD Belvederu Biogradu, te ludi ples uz vrhunske glazbenike iz Jeremije i Prokletnika. Ovaj ispit koštat će vas 50 kn po glavi, a uključuje vodiče po Vrani, ručak, rakiju, svirku i mogućnost spavanja unašim prostorijama!!

Voli vas vaš PD(popravni dom) Belveder- javite se, svi imate prolaz!

Ma,,, da nebi…kakovi prolaz,,,kakovo ispijanje rakije ,,tulumi i krepivanje u našim prostorijama…ma nu ih daš in prst a odnesoše cilu ruku…MA VIDI SAMO NAJAVU ZA OVAKO OZBILJNU STVAR …..Evo poćelo me i zanosit od puste obećane rakije i manitanja uz Jeremiju i Prokletnike ,,,e.,,a ki će to sve platit.

Da prolaz,,malo morgen,,produžna je ovo ,, za prolaz ćemo vidit na popravnom..Za gospu blaženu …i ljude se ne zove na ispijanje rakije.,,,lipo se kaže ,,Piće dobrodošlice…e,,,,a bit će tu i kolača,,koje će za ovu prigodu pripremit naše cure…Čučka ..oli ti ga pašta – fažol ,,( neobilazna spiza svih naših druženja) sačekat će vas nakon đira po našoj prekrasnoj stazi poviše Vrane …ne propustite priliku za lipo druženje i uživanje u prekrasnoj prirodi,,Stoga,,,planinari Naši dragi,,,vodiči i pripravnici,,markacisti ,,,hgss-ovci,,dragi Naši vi od Zadra i okolo Zadra,,Bibinjci i Sukošanci..Filipljanci,,Pakoštanci.. najdraži mi moji Biograjci…županijo Zadarska..a i šire ,,Svi na noge i u stožer PD BELVEDERA.

Sve informacije u vezi PRODUŽNE NASTAVE možete dobit na broj

098/742-983..

plakat_popravni

30. SVIBNJA 2015 – PRODUŽNA

Satnica oli ti dinamički plan produžne nastave:

  • 16:00 – okupljane sudionika ispred Hana Jusufa Maškovića u Vrani
  • 16:00 – 16:45 – razgledanje Hana i obližnjeg starog grada Vrane ( templarske utvrde )
  • 17:00 – sati dolazak na izvor Pečina i početak novotrasirane i markirane staze..
  • 17:15 – početak hodnje
  • 20:30 – završetak hodnje

Prijave za izlet – NAJKASNIJE PET DANA PRIJE NAJAVLJENOG DATUMA ODRŽAVANJA IZLETA

Cijena koštanja izleta: Kotizacija 50kn

Cijena koštanja ovog izleta uključuje vodiče,,obrok,,svirku..piće dobrodošlice..te mogućnost noćenja u našim prostorijama…( prednost imaju oni iz daleka,,i prvoprijavljeni za noćenje ,,Na raspolaganju je 50 kreveta u skupnim spavaonama,,te sanitarni čvor sa tuševima )

Prehrana: u vlastitom aranžmanu (iz ruksaka)… te osigurani obrok u prostorijama PD Belveder

Prijevoz: osobni automobili

Oprema: izletnička – prilagođena vremenskoj prognozi, hrana i piće, planin. iskaznica, mobitel, baterijska lampa…

Težina: lako (visinska razlika 180m)

Informacije: Robert Pejić – 098/742-983

Vodič: Robert Pejić

Prisutni na izletu sudjeluju na vlastitu odgovornost i dužni su pridržavati se uputa i vodiča. Nije dozvoljeno uznemiravanje životinja, branje biljaka te bacanje otpada po okolišu. Vodič zadržava pravo promjene satnice ovisno o okolnostima.

Podijeli: