Volin svoje misto, 03.03.2012.

Još jedna od aktivnosti našega društva urodila je plodom i nije mogla proči neopaženo. Oko dvi tisuće kvadrata šume očišćeno je na djelu  gradske šetnice koja vodi iz centra mista pa dalje preko plaže Dražica do kraja plaže Soline.

„VOLIN  SVOJE  MISTO“ naziv je ove naše akcije koja će se nastaviti  dalje, sve do trenutka dok naša šuma ne zablista punim sjajem.

U sljedećim akcijama očekujemo  još  veći  odaziv  naših članova, kao i  sumještana, koje ovom prilikom pozivamo da nam se pridruže.  Veliko  fala muževima naših pripadnica što su se taj dan uvatili kužinivanja i omogućili svojim  boljim polovicama da nam se pridruže, pojačane dicom koju su povele sa sobom.

Mora se priznati  da je ta kombinacija bila idealna, radilo se punom parom, dica su uživala grabljajući, potežući  grane, sakupljajući  smeće.

Iz metra u metar  šikara je nestajala  pod udarcima  lašuna, sasičena škarama, pokošena  trimerom, a šuma se sa svakom iznešenom gomilom granja prikazivala  sve više i više okupana suncem  koje je, ko zna kad zadnji put obasjalo  tlo pod stoljetnim borovima.

Pohvala našemu  malom Šimunu, meštru od grablja.

[scrollGallery id=47]

Podijeli: