Šesti tjedan opće planinarske škole

Šesti je tjedan započeo predavanjem o tehničkoj opremi za penjanje i alpinizam koje je u Poduzetničkom inkubatoru Biograd na Moru održao Siniša Premužić iz zadarske stanice Hrvatske gorske službe spašavanja (hvala!). Što se tiče praktičnog dijela, školarci su ovog tjedna u programu imali samo jednodnevni izlet na Sveto brdo, no kao što je i bilo za očekivati te kao što to obično biva sa izletima na Dušice, on se razvukao na cijeli vikend.

Dio ekipe stigao je tako već u petak navečer, dio u subotu, no svi su se sretni i zadovoljni vratili kućama tek u nedjelju. Vremenske prilike bile su savršene, a ekipa još bolja (pozdrav Dubrovčanima te se nadamo da će dečki iz Sinja dugo pamtiti Robijevu spizu), pa su se uz samu čvorologiju, ovog puta na opće veselje, odradile i vježbe osnova penjanja. Gastronomska ponuda bila je kao i uvijek na vrhuncu, a pjesma se orila do kasno u noć, no manje nije ni bilo za očekivati.

Fotogalerije izleta (uključujući Dorisin standardni botanički i etnomološko-herpetološki dnevnik 😄) možete pregledati na našim Facebook i Instagram stranicama, a priložili smo i dvije poruke nađene u skloništu koje su nas oduševile te se ovim putem zahvaljujemo na lijepim riječima i nadamo da su ekipe sretno odradile svoje daljnje putovanje.

Do sljedećeg javljanja, sretni i siti bili dragi moji i lijep pozdrav! 😊🍻

 

Podijeli: